اسانس گیری
بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در …
ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه قرق
بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس …
افزایش عمر پس از برداشت گل داودی به کمک اسانس ژرانیوم، اکالیپتوس و مورد
اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی)
بررسی تاثیر اسانس های گیاهی وآنتی بیوتیک ها بر عمر گلجایی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی در طول دوره …
بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii) …
بررسی خواص اساسی بایو کامپوزیت ژلاتین / اسانس زیره سبز و اثرات آن بر پارامتر های معادلات رشد میکروبی استافیلو کوکوس …
بررسی تاثیر متیل جاسمونات بر متابولیتهای ثانویه و اثرآنتیاکسیدانی گیاه نعنا فلفلی ومیزان اسانس آن Mentha piperitaL.
بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری
استخراج و تجزیه کمی و کیفی اسانس اکسشنهای مختلف Achillea filipendula
ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانواسانس های اسطوخودوس، درمنه، دارچین و مورد بر روی میکروب های شایع در سینوزیت عفونی
اثر تنش خشکی و کود نیتروژن بر عملکرد و میزان اسانس بابونه آلمانی
اثر تنش خشکی و کود نیتروژن بر عملکرد و میزان اسانس بابونه آلمانی
شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد میکروبی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) …


