رقیق کردن
بررسی تاثیر برخی از هیدروکلوئیدها بر پایداری و خواص رئولوژیکی و حسی دوغ با استفاده از روش …
بررسی اثر pH و غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
ارزیابی اثر عصاره پلاکتی مشتق از خونبند نافبر تکثیر فیبروبلاست و فعال شدن مسیر پیام رسانی Smad
مطالعه ارتباط مورفولوژی و خواص مکانیکی آلیاژ سه تایی
هوشمند سازی سیستم های مقابله الکترونیکی (ECM) در جنگ الکترونیک با استفاده از شبکه های عصبی
پایان نامه :خویشآمیزی و زمان برداشت بر میزان متابولیتهای ثانویه رازیانه – رشته کشاورزی
پایان نامه تولید آنزیمی استر ۱- بوتیل اولئات با استفاده از سیستم سلولی قارچ رایزوپوس اوریزا
بررسی تاثیر spp Streptomyces جدا شده از خاک بر انحلال فسفات به منظور تولید کود زیستی فسفاته


