فرآورده های پخت
فرم در حال بارگذاری ...
|
فرآورده های پخت
رساله دکتری علوم و صنایع غذایی-مطالعه تخمیر، نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگکبررسی بازنمایی زنان در برنامه های صدا و سیما(تحلیل محتوای سریال های تلویزیون)بررسی فرم پذیری فولادهای کم کربن تجاری و تاثیر آن بر شکل پذیری قطعه تودری پژوتاثیر روشهای نوین فرآوری موادغذایی بر ماندگاری ویتامینهابررسی فرم پذیری فولادهای کم کربن تجاری و تاثیر آن بر شکل پذیری قطعه تودری پژوتعیین میزان عناصر سنگین در سبزیجات کشت شده در خاکهای آلوده به هیدروکربنهای نفتی در برخی مزارع استان خوزستاناثر پودر رزماری و ویتامین E بر عملکرد، فراسنجههای خونیانگلهای آبزیان و بیماریهای مشترک با انسانبررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردنباهوای داغ …بررسی آلودگی و ژنوتایپینگ ژن کوآگولاز استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتیاستفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرآیندافزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاسته با روش فیزیکی و با کمک آنزیم هامطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرینمطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرماستخراج واندازه گیری همزمان فلزات سنگین سرب و کادمیوم و روی در برنجارزیابی اقتصادی تولید بیواتانول از ضایعات نیشکربررسی تولید پانل ساندویچی با استفاده از چوب پالونیا و رویه فایبرگلاسارزیابی اقتصادی تولید بیواتانول از ضایعات نیشکرافزایش راندمان جداسازی پروتئین آرد گندم از نشاستهبررسی اثرکربوکسی متیل سلولز و بتا گلوکان بر خصوصیات حسی و شیمیایی ناگت میگویفراسودمند
|
|
کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
|