فساد میکروبی
فرم در حال بارگذاری ...
|
فساد میکروبی
بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در …بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص فیزیکو شیمیایی، عبوردهی و معادلات رشد میکروبی باکتری اشریشیا …بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته …اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسویاثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونزبررسی میزان بار میکروبی گوشتهای بستهبندی شده قرمز و سفید در سطح تهران و تعیین کمی باقیمانده آنتیبیوتیکها در …بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی در طول دوره …مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرینپایان نامه :مطالعه اثرات برخی ترکیبات گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی گل شاخه بریده آنتوریومبررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغبررسی استفاده از عصاره و بیومس قارچ تریکودرما بعنوان نگه دارنده زیستی و مقایسه آن با نیترات بعنوان نگه …بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتیباکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L.) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از …بررسی تاثیر عصاره موسیر و زردچوبه و ترکیب آنها بر مدت ماندگاری خمیر ماهی کپور در شرایط …بررسی اثرکربوکسی متیل سلولز و بتا گلوکان بر خصوصیات حسی و شیمیایی ناگت میگویفراسودمندپایان نامه گرایش طراحی صنعتی: طراحی پروسه چیـدن و بسته بنـدی توت فرنگـیمدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونزبررسی اثر پیش فرایند های اسمز و میدان های الکتریکی پالسی بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ …بررسی اثر پیش فرایند های اسمز واولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن باهوای داغ درکیویاستفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان هاتهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال …بهینه سازی مصرف عصارهی متانولی برگ گیاه گلرنگ توسط دستگاه اولتراسوند به روش سطح پاسخبررسی تولید پنیر آنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با نمک کلرید پتاسیمطراحی بستهبندی برای بهبود ماندگاری مغز گردوی تازهمطالعه ی فرایند خشک کردن سبزیجات با اندازه گیری ضریب انتقال جرمتأثیر سه روش خشک کردن خورشیدی، هوای خشک و آفتابی (سنتی) بر کمیت و کیفیت لیمو ترشبررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغبررسی اثر رزماری تازه و عصارهآن بر ماندگاری گوشت شتر طی نگهداری در یخچالبررسی ارزش غذایی برگ، ریشه و بوته کامل چغندر علوفهای وسیلاژ آنبررسی اثر فرآوردهها ی کفیر موجود در بازار ایرانبررسی ارزش غذایی برگ و ریشه و بوته کامل چغندر
|
|
کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
|